Hej. Jeg er en udadvendt frisk mand i sin bedste alder. Jeg søger en æ ... Netdating - Skumfisker, sød Mand fra Midtjylland, Brande.
Hej. Jeg er en udadvendt frisk mand i sin bedste alder. Jeg søger en æ ... Netdating - Skumfisker, sød Mand fra Midtjylland, Brande.

Netdating Skumfisker, 62 år

Skumfisker er fra Brande

Hej. Jeg er en udadvendt frisk mand i sin bedste alder. Jeg søger en ærlig,udadvendt og glad pige til at mødes en gang imellem til lidt sjov og spas.
Jeg er ,0 cm - kraftig bygget, brune øjne og mørkt (med grå stænk) - er i job og hjar bil.Jeg elsker naturen - sjov og spas og lidt hygge.Kan godt lide at rejse.
Jeg er kærlig - ærlig - udadvendt - humoristisk og nem at omgås. stiller ikke de helt store krav .


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Skumfisker - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: