Eftersom at jeg har prøvet at finde kærligheden forgæves på allemulige ... Netdating - Matias, sød Mand fra Hovedstaden, Jægerspris.
Eftersom at jeg har prøvet at finde kærligheden forgæves på allemulige ... Netdating - Matias, sød Mand fra Hovedstaden, Jægerspris.

Netdating Matias, 22 år

Matias er fra Jægerspris

Eftersom at jeg har prøvet at finde kærligheden forgæves på allemulige hjemmesider, så er jeg nået frem til den konklusion at det enten er fordi jeg er grim og folk ikke gider mig, ellers er det fordi alle de hjemmesider jeg prøver tror man er millionær bare for at skrive med nogen.

Jeg håber at denne side kan være anderledes. Lidt om mig:
Navn: Matias
Alder: 21
Jeg studere til daglig til pædagog, og jeg er meget genert i starten, så hvis du er god til at starte en samtale/ holde en samtale kørende, så skriv da endelig.


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Matias - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: