hej med dig jeg er en frisk mand på 55 år fra Frederiksberg søger en s ... Netdating - Krølle, sød Mand fra Hovedstaden, Frederiksberg.
hej med dig jeg er en frisk mand på 55 år fra Frederiksberg søger en s ... Netdating - Krølle, sød Mand fra Hovedstaden, Frederiksberg.

Netdating Krølle, 58 år

Krølle er fra Frederiksberg

hej med dig jeg er en frisk mand på 55 år fra Frederiksberg søger en sød og frisk kvinde du er fri af tidliger forhold og klar på at møde et mandfolk med hjerne og hjerte på rette sted hvis dette har vagt din int. så fat tasterne og lad os skrive sammen og se om der evt er kemi til mere kærlig hilsen Jan


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Krølle - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: