Jeg er en ung mand på 22 der bare godt kan lide at slappe af og se en  ... Netdating - Kristian, sød Mand fra Syddanmark, Otterup.
Jeg er en ung mand på 22 der bare godt kan lide at slappe af og se en  ... Netdating - Kristian, sød Mand fra Syddanmark, Otterup.

Netdating Kristian, 22 år

Kristian er fra Otterup

Jeg er en ung mand på 22 der bare godt kan lide at slappe af og se en god film - jeg er ikke typen der tager ud og drikker i weekenderne


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Kristian - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: