Jeg søger en god ven, til at dele oplevelser med, spise et godt måltid ... Netdating - Jytte, sød Kvinde fra Midtjylland, Randers SØ.
Jeg søger en god ven, til at dele oplevelser med, spise et godt måltid ... Netdating - Jytte, sød Kvinde fra Midtjylland, Randers SØ.

Netdating Jytte, 82 år

Jytte er fra Randers SØ

Jeg søger en god ven, til at dele oplevelser med, spise et godt måltid mad og rejse med.
Mine interesse er kunst, udstillinger, maler selv, mit hjem og min have, gåture i naturen og alt hvad der rører sig i verden omkring mig, og ikke mindst min familie. Har 3 voksne børn, børnebørn & oldebørn, som bor spredt rundt i DK. Jeg er 82 år og er meget aktiv, og blev for 4 år siden enke.


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Jytte - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: