Hej dame jeg søger en dejlig kæreste og vi skal have det super dejlig  ... Netdating - Henrik, sød Mand fra Nordjylland, Erslev.
Hej dame jeg søger en dejlig kæreste og vi skal have det super dejlig  ... Netdating - Henrik, sød Mand fra Nordjylland, Erslev.

Netdating Henrik, 50 år

Henrik er fra Erslev

Hej dame jeg søger en dejlig kæreste og vi skal have det super dejlig sammen og snakke godt til hinanden
og kærlighed skal vi også have jeg har to drenge 15år og en på 12år I ulige uger jeg løbe en del og spille fodbold Oldboys hygge bold jeg har leje en hus I Erslev på Mors præstbrovej 154 jeg vil gerne ud at Rejse og til havet og bade tage sol
og har været single I 4 år så jeg er klar til kærligheden igen Dame 😘😍🌞🏃‍♂️😎


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Henrik - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: