Hej, er en singel gut på 61 fra midtfyn, søger en sød veninde til hygg ... Netdating - Hansi, sød Mand fra Syddanmark, Årslev.
Hej, er en singel gut på 61 fra midtfyn, søger en sød veninde til hygg ... Netdating - Hansi, sød Mand fra Syddanmark, Årslev.

Netdating Hansi, 62 år

Hansi er fra Årslev

Hej, er en singel gut på 61 fra midtfyn, søger en sød veninde til hyggeligt samvær weekend ture og meget andet, eks madlavning sammen over et glas vin.
Mere info kommer senere, men spørg ind hvis intr ?


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Hansi - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: