Den korte (og kedelige) beskrivelse: stille og rolig pige, der ta'r ti ... Netdating - Gitte24, sød Kvinde fra Sjælland, Holbæk.
Den korte (og kedelige) beskrivelse: stille og rolig pige, der ta'r ti ... Netdating - Gitte24, sød Kvinde fra Sjælland, Holbæk.

Netdating Gitte24, 65 år

Gitte24 er fra Holbæk

Den korte (og kedelige) beskrivelse: stille og rolig pige, der ta'r tingene, som de kommer og altid forsøger at være optimistisk og positiv - osse når det gælder mødet med andre mennesker.
Håber på at finde en ungdommelig ven/kæreste, som må være (k) ærlig, empatisk, loyal, tolerant og humoristisk. Én jeg kan tale med om næsten alt, dele oplevelser og interesser med, fx. : lange gå/køreture, musik, dans, bio, rejser og hvad to ellers kan finde på sammen. Jeg er meget glad for hjemlig hygge med tv eller en god bog og musik, min pc, sund mad, motion og dyr.
Jeg kan absolut ikke li' uretfærdighed ej heller uærlighed.


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Gitte24 - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: