Hej, jeg er en ret almindelig, tidligere stolt familieforsørger, der,  ... Netdating - Dan, sød Mand fra Midtjylland, Aarhus V.
Hej, jeg er en ret almindelig, tidligere stolt familieforsørger, der,  ... Netdating - Dan, sød Mand fra Midtjylland, Aarhus V.

Netdating Dan, 55 år

Dan er fra Aarhus V

Hej, jeg er en ret almindelig, tidligere stolt familieforsørger, der, efter sygdom i `13 desværre har mistet evnen til, at kunne gå. GO`til, at lytte. Taknemmelig over de gode gode ting, der, som single og værende 55 år, stadig kommer forbi min vej. Ydmyg overfor selve livet, da jeg ved, hvor skrøbeligt, det kan være, og det rigtig gode kan slå en kolbøtte og ændre alt! Jeg er trofast, barnlig, og har legebarnet intakt, lige under huden.Lige til, og ser lyst og positivt på livet- det bli`r jo lissom IKK`genudsendt.Dan


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Dan - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: