søger en mand omkring min egen alder til socialt samvær,og på sigt kan ... Netdating - Bodil, sød Kvinde fra Hovedstaden, Hillerød.
søger en mand omkring min egen alder til socialt samvær,og på sigt kan ... Netdating - Bodil, sød Kvinde fra Hovedstaden, Hillerød.

Netdating Bodil, 76 år

Bodil er fra Hillerød

søger en mand omkring min egen alder til socialt samvær,og på sigt kan blive min kæreste for resten af livet ,jeg ønsker du er over ,5 høj,er selv ,1 ,ønsker kun seriøse henvendelser ,du må godt have humor,og helst fri af tidligere forhold ,kunne være dejligt hvis du er mega glad og positiv da jeg selv er sådan ,,en lille tilføjelse,ser helst at du henvender dig med foto,da det er lidt lettere at forestille sig en personlig vurdering,helst foto er nutidig.
en tilføjelse,jeg har et ønske om at den person som vil i kontakt med mig ikke kun skriver ,søger venskab,og så ikke gør mere ,evt skriv til mig og få en dialog i gang,jeg hader at folk skriver om et møde ,og man giver tlf nr ,og taler lidt sammen for derefter ikke at høre mere .man kan da sige fra på en pænere måde .håber på kontakt til en seriøs mand..ps,.om en måned fylder jeg 74 år,så tiden løber ,kan ikke vente i ,0 år på en ven ..smiler.


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Bodil - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: