Hej Søger en til fast forhold. Jeg er førtidspensionist bor i hus og h ... Netdating - Bbs1961, sød Mand fra Sjælland, Nakskov.
Hej Søger en til fast forhold. Jeg er førtidspensionist bor i hus og h ... Netdating - Bbs1961, sød Mand fra Sjælland, Nakskov.

Netdating Bbs1961, 60 år

Bbs1961 er fra Nakskov

Hej Søger en til fast forhold. Jeg er førtidspensionist bor i hus og har bil samt 2 store hunde. Jeg er til endefuld. Så den kvinde jeg søger skal ikke have noget imod at tage bukser og trusser af mig og ligge mig over knæet til en god endefuld så den bliver godt rød og øm.


Netdating: Du skal være medlem, for at kunne læse andre medlemmers profiler. Opret din profil nu, for at komme videre.

Vi har mere end 20 år på bagen, og vi har hjulpet mange mennesker igang med netdating. Rigtig mange finder idag kærligheden på nettet, så hvorfor ikke være med, og give kærligheden en chance?

Koster det noget? Kun hvis du på et tidspunkt vælger at opgradere dit medlemskab. Ellers er det gratis og uforpligtende at oprette en profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs netdating når det er bedst.

Er netdating meget privat for dig?

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge din normale email-adresse til netdating, i så fald er du velkommen til at oprette en mailkonto på eksempelvis Mail-Online.dk.

Den er god at have klar, når du på et tidspunkt har været i dialog med andre medlemmer, og I skal til at udveksle emailadresser. Før du kan det, skal du oprette profil på VIPdaters.dk, og i skal begge være enige om at udveksle emailadresser.

Bliv klar til netdating med Bbs1961 - opret mailkonto på mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: